Podjetje Kontakt Skladiščenje Transport Kamini Aronija (03) 703 67 70
 
  
 Prvinavrsti.net »
   
 Kamini in peči PRITY »
   
 Pro Termo Nova »
   
   

 

Obvestila
Oglaševanje na LED displayu

» Podrobnejše

 

 

Podjetje R-Selena

Podjetje R-Selena d.o.o., ustanovljeno leta 1999, je nastalo kot naslednja stopnja iz samostojnega podjetništva g. Srečka Jereba.

Osnovna dejavnost je bila od vsega začetka mednarodni cestni tovorni promet, katero se je izvajalo že predhodno v samostojnem podjetništvu. Podjetje je, zaradi dolgoletne tradicije in  dobre prakse v tovornem prometu ter tudi zaradi zanesljivosti in znanega profesionalnega odnosa do naročnikov, dobro uveljavljeno v lokalnem in širšem regionalnem prostoru.

Z letom 2006 je podjetje, v skladu z lastnimi razvojnimi načrti za prihodnost, kupilo zemljišče v Poslovni coni Šempeter-Polzela ter postavilo moderen in dobro opremljen skladiščni objekt, ki poleg skladiščnih prostorov, zajema še pisarniške in upravne prostore.

Zaradi potrebe po novih izzivih, se je podjetje odločilo razširiti svojo ponudbo tudi z ostalimi dejavnostmi in sicer:
  • skladiščenje in manipulacija blaga
  • prodajo peči na debelo in drobno.
V letu 2013 smo pričeli s pridelavo sveže stisnjenega ekološkega soka iz aronije. Imamo lastni nasad na površini 10.000 m2. Ustvarili smo tudi lastno blagovno znamko sokov Čaronija in Črni grič, katero imamo v načrtu postopoma še nadgrajevati z ostalimi izdelki iz aronije ( marmelade, čaji,....)

Vabljeni k ogledu naše spletne strani

http://crnigric.si
Poslovna vizitka podjetja  


  


 
Podjetje
Predstavitev
Poslovna vizitka
Lokacija
Povpraševanje
Zaposlitev